Kāpēc svešinieki zvana uz mūsu numuriem un uzreiz atvieno zvanu: vai drīkst atbildēt šādiem zvaniem

Neatbildēti zvani ir kļuvuši par reālu problēmu daudziem tālruņu lietotājiem, un dažkārt dienas laikā var būt līdz pat vairākiem desmitiem šādu zvanu, kas nesniedz nekādu informāciju. Apskatīsim sīkāk, kāpēc tā notiek.

Ir divas galvenās “kluso zvanu” kategorijas: kad izdodas pacelt tālruņa klausuli, un kad zvans beidzas tik ātri, ka vienkārši nav iespējams atbildēt. Apskatīsim katru no šiem gadījumiem.

Zvans, uz kuru nav iespējams atbildēt

Iedomājieties situāciju: jums zvana, zvans ilgst tikai brīdi, un jums fiziski nav laika atbildēt. Kāpēc jums ir nepieciešama šāda pārbaude? Tā kalpo, lai apstiprinātu jūsu numura aktivitāti, izmantojot IP telefoniju.

Šādu zvanu mērķis ir vākt datus, lai izveidotu numuru datubāzes, kuras vēlāk izmanto surogātpasta sūtīšanai vai zvanīšanai. Bieži vien šie dati tiek izmantoti arī surogātpasta ziņojumos.

Lasi arī: Saeima to ir apstiprinājusi! Stājušies spēkā grozījumi likumā par skaidro naudu – Tas ietekmēs plašu sabiedrības loku

Mammai jau pāri 70, tāpēc nolēmu viņu ņemt pie sevis. Bet es arvien nespēju aptvērt to, ko viņa sastrādāja mūsu mājā…

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Ir bezjēdzīgi zvanīt atpakaļ uz šādiem numuriem, jo neviens jums neatbildēs. Šos numurus parasti uz laiku nomā no telekomunikāciju operatoriem un izmanto ne gluži likumīgiem mērķiem, lai gan par to izmantošanu ir grūti saukt pie atbildības.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment